ByLunaci
[font=Trebuchet MS] Soru/Cevap
Açıklama: Uslubunuzu bozmadan konu altinda Mafia2 Multiplayer hakkindaki sorularınızı sorabilirsiniz.
ByLunaci
Mafia 2 Multiplayerini indirdim şimdide single player açılmıyor ne yapabilirim
ByLunaci
Mafia 2 Multiplayerini indirdim şimdide single player açılmıyor ne yapabilirim
Hatanin ss sini atarsaniz sevinirim.
ByLunaci
[url=http://bit.ly/c25MCx]http://p1310.hizliresim.com/1g/w/u00n5.png
İşte SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ MULTİYİ KURDUM FAKAT SİNGLE PLAYER AÇILMIYOR OYUNU STEAMDEN ALDIM
Steam sunucusu meşkul diyor. 5 DK oyuna girmeye çalışın. Multiplayer Orjinal Mafia2 de dosya değişikliği vb yapmiyor.
ByLunaci
[url=http://bit.ly/c25MCx]http://p1310.hizliresim.com/1g/w/u00n5.png
İşte SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ MULTİYİ KURDUM FAKAT SİNGLE PLAYER AÇILMIYOR OYUNU STEAMDEN ALDIM
Steam sunucusu meşkul diyor. 5 DK oyuna girmeye çalışın. Multiplayer Orjinal Mafia2 de dosya değişikliği vb yapmiyor.
ByLunaci
Teşekkürler Sorunun Çözümünü Buldum Pc Klasörünün İçindeki mafia2.exe adlı dosyadan gireceğim bundan sonra...
ByLunaci
Teşekkürler Sorunun Çözümünü Buldum Pc Klasörünün İçindeki mafia2.exe adlı dosyadan gireceğim bundan sonra...
Önemli değil THIS PATCH mı yaptiniz yoksa ?
ByLunaci
Evet Onu Yaptım Sonra Girdim Ve Yaptığım Tüm Görevler Baştan
ByLunaci
Evet Onu Yaptım Sonra Girdim Ve Yaptığım Tüm Görevler Baştan
Invalid gsme versiyon hatasi verenler icindi o steamdakilerin yapmasina gerek yoktu.
ByLunaci
multıplayer yükledim oyun orjinal değil patch yaptım pc klasörüne fakat multıplaytere tıkladıktan sonra bu çıkıyor oyun açılıyo gibi sonra kayboluyor hiçbişey olmuyor oyun açılmıyo yardımcı olur musunuz ? aynısını normal sıngleplayerde de yapıyor
ByLunaci
multıplayer yükledim oyun orjinal değil patch yaptım pc klasörüne fakat multıplaytere tıkladıktan sonra bu çıkıyor oyun açılıyo gibi sonra kayboluyor hiçbişey olmuyor oyun açılmıyo yardımcı olur musunuz ? aynısını normal sıngleplayerde de yapıyor
pc.zip teki dosyalari sorunsuz şekilde eklediniz mi ? Eğer gene aynı hatayi alıyorsanız alternatif çözümleri size belirteceğim.
ByLunaci
Evet sorunsuz şekilde pc.zip dekileri mafia II klasörü içindeki pc klasörüne içine attım dediğim gibi herhangi bi hata vermiyor açılırken altta verdiğim mafia 2 resmi geliyor kayboluyor açılıyo gibi yani ama hiçbirşey olmuyor
ByLunaci
Evet sorunsuz şekilde pc.zip dekileri mafia II klasörü içindeki pc klasörüne içine attım dediğim gibi herhangi bi hata vermiyor açılırken altta verdiğim mafia 2 resmi geliyor kayboluyor açılıyo gibi yani ama hiçbirşey olmuyor
Oyun singleplayerde sorun yaşattı mı hiç ?
ByLunaci
hayır oyunu yüklediğimden beri sorun yaşamıyordum multıplayeri indirdim pc klasöründekileri değiştirdim aynı hatayı vermeye başladı ikiside açılmıyor şimdi
pc.zip teki dosyalari sorunsuz şekilde eklediniz mi ? Eğer gene aynı hatayi alıyorsanız alternatif çözümleri size belirteceğim.
Oyun singleplayerde sorun yaşattı mı hiç ?
ByLunaci
Oyuna herhangi mod kurulumu ?
ByLunaci
Oyuna herhangi mod kurulumu ?
hayır hiçbir mod yama vs. yok
ByLunaci
@Hocam hayla düzelmiyorsa bu haftasonu ben sıfırdan mafia2 indirip mp sini kurup gireceğim sorun olmassa bendeki sorunsuz dosyalari atacağim.
ByLunaci
@Hocam hayla düzelmiyorsa bu haftasonu ben sıfırdan mafia2 indirip mp sini kurup gireceğim sorun olmassa bendeki sorunsuz dosyalari atacağim.
aynen ya kaç haftadır heveslendim bi türlü oynayamıyorum
Yağız Efe İnceboy
Oyun orjinal steamdan aldım ancak böyle bir hata veriyor.
ByLunaci
PC.zip dosyaısnı indirip kurun düzelir.