ByLunaci
Gençler ben mafia2 yi 1 yıldır oynuyorum multiplayeri doğru bi şekilde indirdim her şeyini yaptım girince invalid pc version detected dedi. sonra pc dosyası uyumlu değilmiş orjinal sitesinden indirdim o dosyada çalışmıyodu şimdi ne yapsam gençler az yardımcı olun
ByLunaci
ne biçim mafia forumu hiç kimse yardım etmiyo :S
ByLunaci
forum yeni kuruldu sanırım daha gelişmeleri olduğu için yoğun
ByLunaci
Lunaci Gelince Cevaplar...
ByLunaci
This Patch i indirip içindeki PC klasörünü mafia2 nin pc kalasorunle değiştirin.
ByLunaci
lunaci onu yaptım zaten ben o dosya çalışmıyor bende ben başka bi çözüm arıyorum yokmu başka çözüm
ByLunaci
Mafia2'ye herhangi bir mod yükledin mi veyahut dosyalarında daha önce değişiklik yaptın mı?
ByLunaci
Yok kardeşim direk cd den indirdim bi değişiklik yapmadım sadece DLC olarak freeride indirdim onlada alakası yokmuş zaten
ByLunaci
Yok kardeşim direk cd den indirdim bi değişiklik yapmadım sadece DLC olarak freeride indirdim onlada alakası yokmuş zaten
Destpot bak Bunu indir: http://m2-multiplayer.com/files/pc.zip sonra buradaki pc kalasorunu mafia2 dizinine at tümüne evet de :D
ByLunaci
la o linki indirince işaretinde boş bi kağıt var normalde zip dosyası işareti olması gerekiyo ama işte bunda bi bozukluk var
ByLunaci
la o linki indirince işaretinde boş bi kağıt var normalde zip dosyası işareti olması gerekiyo ama işte bunda bi bozukluk var
nasıl kagıt ?
ByLunaci
yani ben chrome den o verdiğiniz pc.zip dosyasını indiriyorum altta gözüküyoya hani inmesine kaç saniye kaldığını orda normalde zip simgesi olması lazımken beyaz bi kağıt simgesi oluyo sol tarafı hafif kıvrık işte
ByLunaci
Baska tarayicidan indir ?
Mehmet Kiran
yani ben chrome den o verdiğiniz pc.zip dosyasını indiriyorum altta gözüküyoya hani inmesine kaç saniye kaldığını orda normalde zip simgesi olması lazımken beyaz bi kağıt simgesi oluyo sol tarafı hafif kıvrık işte
Kardesim iste ona bascan Winrar Archiver'le birlikte aççan.
mero
bende yumruk felan atiyor ama saga sola bakmıyor yardımmm
ByLunaci
bende yumruk felan atiyor ama saga sola bakmıyor yardımmm
Oyuna gir çık düzelir.
mero
duzelmıyor kac kere dendım
ByLunaci
Komple çıkacak sın anca öyle düzelir. serverdan değil oyunu komple kapat.
mero
TMM DENEDIM ABİ HATTAA BİGİSAYARİ KAPATİM
TEKRAR ACTİM