ByLunaci
deneme
Mert21
Tek benim paylaşmamla olmaz, birlikte çalışmamız lazım.
Tamam beraber çalışalım sıkıntı yok.
Discord da yazdım da kimse bişey demedi. Yapacağmz bişey yok sayfalara mesaj atmak bizimle iletişme geçmelerini sağlamak şöyle şöyle projemiz var gönüllü yapmak isteyen olursa şuraya yazsın discorta yazsın falan deriz bizimle iletişme geçmelerini sağlamak amaç sonrası sizin ekipte zaten
ddkuper
merhabalar çevirdiğiniz kadarını yayınlar mısınız? Uzun süredir bekliyoruz.
ByLunaci
Mümkün değil oyunun başıyla sonu karışık cümleler.
- Bu arada hafta içi her gün tek başıma hızlı bir şekilde çevireceğim günde max 4 saat artık benim içinde fazla uzadı kendim bitireceğim.
Bombacı
Helal bee aylar sonra güzel haber
Mert21
Mümkün değil oyunun başıyla sonu karışık cümleler.
- Bu arada hafta içi her gün tek başıma hızlı bir şekilde çevireceğim günde max 4 saat artık benim içinde fazla uzadı kendim bitireceğim.
İstersen discorda animusun grubunda saha bahsettğm kişiyle de bi görüş yardımcı olacam demişti
ByLunaci
İstersen discorda animusun grubunda saha bahsettğm kişiyle de bi görüş yardımcı olacam demişti
O discordda tam yetkililer kim katıldım oraya onlarla da görüşeyim.
Mert21
O discordda tam yetkililer kim katıldım oraya onlarla da görüşeyim.
Sen gruba direk buranın linkini at kendini tanıt falan yardımcı olacak kişi çıkacaktır.
Hem ben sana discordan yazdım ya bi isim onla da iletişime geçebilirsin.
Bombacı
Yüzdelik dilim neden kalktı acaba?
Mert21
https://forum.mafiaturk.org/konu-mafia-3-turkce-yama-son-durum-%F0%9F%92%B8.html?pid=2414#pid2414