TayfunKey
Arkadaşlar, çalışabilir tool'u Murat Gündoğan halletti. Text boyutları uzun diye girişmedi henüz. Kendisine Facebbok üzerinden ulaşarak bu konuyla ilgili yardım alabilirsiniz.
ByLunaci
Arkadaşlar, çalışabilir tool'u Murat Gündoğan halletti. Text boyutları uzun diye girişmedi henüz. Kendisine Facebbok üzerinden ulaşarak bu konuyla ilgili yardım alabilirsiniz.
ooo TayfunKey sizi burada görmek büyük onurdur. Murat Gündoğan diye arama yaptığımda karşıma birden fazla profil çıktı hangisi bilemedim, ama sizi çok eskiden beri biliyor takip ediyordum :)
TayfunKey
ooo TayfunKey sizi burada görmek büyük onurdur. Murat Gündoğan diye arama yaptığımda karşıma birden fazla profil çıktı hangisi bilemedim, ama sizi çok eskiden beri biliyor takip ediyordum :)
Asıl benim için şereftir. Mod ve yama işinde sessizliğe gömüldüğüm günden beri takip edilmek ::) Maalesef eskisi gibi zaman ayıramıyorum ve en kötüsü o eski heves kalmadı. Face varsa beni bulur musun, ortak konuşma açalım ya da PM'den atar mısın?
Mafia III Türkçe yamasını görünce hemen damladım ;) Eskiden sen benim yamalarla oynadın belki de, şimdi sıra ben de. Çevirin de biz de oynayalım artık ;)
ByLunaci
Ö.M Yolladım @TayfunKey
ByLunaci
Asıl benim için şereftir. Mod ve yama işinde sessizliğe gömüldüğüm günden beri takip edilmek ::) Maalesef eskisi gibi zaman ayıramıyorum ve en kötüsü o eski heves kalmadı. Face varsa beni bulur musun, ortak konuşma açalım ya da PM'den atar mısın?
Mafia III Türkçe yamasını görünce hemen damladım ;) Eskiden sen benim yamalarla oynadın belki de, şimdi sıra ben de. Çevirin de biz de oynayalım artık ;)
Vay Tayfun Kumaş. Siyasettin'de görünmüyorsunuz ya, nerdesiniz ?
SLaYeR983
Kesin Murat Gündoğan halletmiştir zaten. Araç github'daki kaynak kodları derlenerek programcı bir dostum tarafından hazırlandı ve bağlantıda olduğu birine verildi. Onun emeğine haksızlık yapılmasın lütfen. Zira ilgili arkadaş verdiğim kaynak kodlarını çözüp çalıştıramamıştı, onu da bir zahmet ben gösterdim. Ama bilmiyorum tabii sonrasında aracı geliştirip geliştirmediklerini.
Her neyse... yine de kimin aracılık ettiğinden önce yamanın çıkarılıp bir oyunun daha Türkçe'ye kazandırılması daha önemli. Bakalım bu yükün altına girilir mi?? Daha evvel de belirttiğim gibi güncellemelerden dolayı işlerin ekstra zorluk çıkarmaması için oyunun son halinin beklenmesinde yarar var.
Keyifli forumlar...
ByLunaci
İnternette paylaşılan Tool yoktu bu yüzden kaç kişi githupta derleyip yaptı bilemeyiz toolu.
Baya her gün her saat baktım kimse paylaşmamıştı toolu.
Henry Barbaro
Herhangi bir gelişme hala yokmu oyunun çıkışından bu yana neredeyse 1 sene oldu
ByLunaci
Herhangi bir gelişme hala yokmu oyunun çıkışından bu yana neredeyse 1 sene oldu
Tool anca oldu zaten. Türkçe yamanın yapılabilmesi için ingilizce sağlam dil bilgisi olan kişilere ihtiyacımız olduğunu duyurduk. Öyle ki az kişi başvurdu Mafia 3 için bu yama değer mi bilmiyorum, şuan ekibimiz yok denilenecek kadar az.
3 MB'lik bir text dosyası var eğer ingilizce dil bilgisi olan 5 - 6 kişi daha olursa hızlandırabiliriz
Text dosyalarının başı ve sonunu göstereceğim size kodlarda mevcut.
Henry Barbaro
Evet Her ne kadar mafia 3 hayal kırıklığına uğratsada mafia 3ün türkçe yaması olmalı bu yüzden benim gibi çoğu kişi oyunu indirmiyor türkçe yama ile oynayabilmek için,anladığım kadarıyla ekip sıkıntısı çekiyosunuz ama biz bekliycez umarım elinizden geldiği kadar kısa sürede bitirirsiniz
SLaYeR983
Oyunun halihazırdaki en güncel satırlarının bulunduğu dosya linkte verildi. Metinlere göz atabilirsiniz.
ByLunaci
Oyunun halihazırdaki en güncel satırlarının bulunduğu dosya linkte verildi. Metinlere göz atabilirsiniz.
Kalıcı olması için ek olarak ekledim dosyayı.