ByLunaci
[size=x-large]Proje İptal Edilmiştir
[size=x-large][url=https://forum.mafiaturk.org/konu-mafia-3-turkce-yama-iptal-edilmistir.html]TIKLA
ByLunaci
Yama gayet güzel ilerliyor. Türkçe karakterlerde hiçbir sıkıntı yok :)
ArdaKrby
Sizce ortalama kay ayda biter Türkçe yama
ByLunaci
Sizce ortalama kay ayda biter Türkçe yama
Çeviri yapıp oyun içinde test ediyoruz sürekli, şuan tahmini bir süre veremem ama en kaliteli çeviri olabileceğini söyleyebilirim.
R-10
Başarılar dilerim,iyi çalışmalar.
ByLunaci
Başarılar dilerim,iyi çalışmalar.
Teşekkürler
prototyqe
Vallahi yıllardır Takip ederi Eline Saglık biri başlasada yardımız dokunsa diye herhangi bi yardımımız olucaksa lütfen
prototyqe@gmail.com
ByLunaci
Vallahi yıllardır Takip ederi Eline Saglık biri başlasada yardımız dokunsa diye herhangi bi yardımımız olucaksa lütfen
prototyqe@gmail.com
İngilizce bilginiz nasıl ?
vitolen
Beni davet etmediniz çeviri için neyse...
radar
selamlar, iyi akşamlar. foruma bu konuyu görünce kaydoldum ve bu ilk mesajım :) önceleri mafia serisine çok önyargılı bakan birisiydim ama mafia 2'yi oynayınca ne kadar kaliteli olduğunu görüp üçüncü oyunu takibe aldım. her ne kadar ilk iki oyundan farklı olarak çok fazla olumsuz eleştiri alsa da iki yönünün hemen herkes tarafından beğenildiğini gördüm: hikaye ve müzikler. hikayeyi tam anlamıyla idrak edecek ingilizcem olmadığından yama çalışmalarını araştırmaya başladım ve nihayet buraya geldim. bu yamayı çok ciddi bir istekle bekleyenlerin arasında benim de olduğumun bilinmesini isterim :) biraz kuru kuruya söylüyor olacağım ama umarım mümkün olan en kısa sürede; daha da önemlisi en iyi şekilde çevirebilirsiniz. iki yıldan uzun süre skyrim'in çevirisini beklediğimiz gibi bunu da bekleriz, yeter ki türkçe karakterler desteklensin ve ifadeler olabildiğince az bozulmayla dilimize çevrilsin. başarı dileklerimle...
ByLunaci
selamlar, iyi akşamlar. foruma bu konuyu görünce kaydoldum ve bu ilk mesajım :) önceleri mafia serisine çok önyargılı bakan birisiydim ama mafia 2'yi oynayınca ne kadar kaliteli olduğunu görüp üçüncü oyunu takibe aldım. her ne kadar ilk iki oyundan farklı olarak çok fazla olumsuz eleştiri alsa da iki yönünün hemen herkes tarafından beğenildiğini gördüm: hikaye ve müzikler. hikayeyi tam anlamıyla idrak edecek ingilizcem olmadığından yama çalışmalarını araştırmaya başladım ve nihayet buraya geldim. bu yamayı çok ciddi bir istekle bekleyenlerin arasında benim de olduğumun bilinmesini isterim :) biraz kuru kuruya söylüyor olacağım ama umarım mümkün olan en kısa sürede; daha da önemlisi en iyi şekilde çevirebilirsiniz. iki yıldan uzun süre skyrim'in çevirisini beklediğimiz gibi bunu da bekleriz, yeter ki türkçe karakterler desteklensin ve ifadeler olabildiğince az bozulmayla dilimize çevrilsin. başarı dileklerimle...
Türkçe karakter desteği var, ayrıca yama oyunun orjinal steam versiyonuna göre yapılıyor, oyuna güncelleme geldikçe yamaya da güncelleme getireceğiz, ilginiz için teşekkürler.
ByLunaci
Hayla bir ilerleme yok mu 3 haftadır %11 :(
Hocam ben ve ekipte ki bazı arkadaşların vizeleri yaklaştığı için çeviri azaldı %11'e fazla takılmayın, bir gün bakmışsın %50 diğer gün bakmışsın yama yayınlanmış biz yavaşlayınca orası da yavaşlıyor, ve tahmini ilerliyor.
FurkanYZ
Beyler siz nasıl bi kralsınız? :cool: Harika bi haber bu. Kim ne derse desin Mafianın sadece senaryoları yeter. Bir gün bu yama çıkar diye alıp kurmadım oyunu umarım sağlıklı bir şekilde bitirirsiniz. Ekibinizin eline sağlık kolay gelsin.
tokul43
Hayla bir ilerleme yok mu 3 haftadır %11 :(
Hocam ben ve ekipte ki bazı arkadaşların vizeleri yaklaştığı için çeviri azaldı %11'e fazla takılmayın, bir gün bakmışsın %50 diğer gün bakmışsın yama yayınlanmış biz yavaşlayınca orası da yavaşlıyor, ve tahmini ilerliyor.
abi ne zaman güncellenecek her gün bakıyorum fark yok kesin bilgi vermeye çalışır mısın?
ByLunaci
Tokul çalışmalarımız devam ediyor ayın 17'sin den sonra rahat bir nefes alıp çalışmaları hızlandıracağız.
toprak_88
Tokul çalışmalarımız devam ediyor ayın 17'sin den sonra rahat bir nefes alıp çalışmaları hızlandıracağız.
Kolay gelsin, geçekten emek ve zaman isteyen bi iş. Şimdiden elinize, emeğinize sağlık... iyi çalışmalar.
tokul43
%20 olması gayet güzel. Başarıların devamını dilerim ve kolaylıklar dilerim umarım 2018 e kadar biter ::) en kötü :D
ByLunaci
Ana menülerde düzenlenmeye başlandı ;)
yrydr13
Tüm ekibin eline koluna sağlık. Dört gözle bekliyoruz hocam yamayı.
Circassian_IV
Allahına kurban arada sırada ne durumdayız diye girip bakardım başlamış olduğunu görünce üye oldum
teşekkürler her şey için :cool: :cool: