ByLunaci
Düzenlemeler ve çeviriler devam ediyor oyun içinden yeni görüntüler.
.Schacher
Hocam çalışmayı görünce direk üye oldum. Tam bir Mafia serisi hayranı olarak yamanın bir an önce bitmesini diliyorum. Lost Heaven'i 10 defa bitirmiş olabilirim.
25.11.2017
tokul43
abi %20 de kaldı ilerlese 1 yılda bitcek heralde :D
ByLunaci
Oraya takılmayın çeviri yapar yapmaz güncellemiyoruz o barı ;)
Mert21
Selamun Aleyküm.
Bu haberi görünce foruma üye oldum ve her gün aralıksız girip kontrol ediyorum.
Yapımda emeği geçen herkeze ve proje başındaki Admin e teşekkür ederiz Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sayenizde benim gibi birçok insanın hayır duasını alacaksınız.
Bu arada haberi görünce oyunu ona göre satın aldım inşallah tez zamanda sağlam temiz bi şekilde çıkar da bizim de paramız boşa gitmez :)
tokul43
Oraya takılmayın çeviri yapar yapmaz güncellemiyoruz o barı ;)
ama bundan sonra güncelleseniz bizi mutlu edersiniz. Hergün gelip bakıyorum. yüzde 1artmış olması bile harika :)
Bundan sonra düzgün bi şekilde güncellemeniz dileği ile
ByLunaci
Çeviriye devam.
ByLunaci
Teşekkürler :) Çeviri tam gaz devam ediyor.
tokul43
Teşekkürler :) Çeviri tam gaz devam ediyor.
[/quo
Kardeşim kusura bakma ama bu çeviri 1 yılda anca biter. Biraz daha hızlı olsa. İllaki çok az yapıyorsunuzdur.Kendinizi bu işe adasanız?
ByLunaci
Kardeşim kusura bakma ama bu çeviri 1 yılda anca biter. Biraz daha hızlı olsa. İllaki çok az yapıyorsunuzdur.Kendinizi bu işe adasanız?
Kusura bakma ama buna adayarak real hayatımızdan da vazgeçemeyiz, ne kadar çeviri yapıp yapmadığımızı bilmeden yargılamanız saçma olmuş.
tokul43
Kusura bakma ama buna adayarak real hayatımızdan da vazgeçemeyiz, ne kadar çeviri yapıp yapmadığımızı bilmeden yargılamanız saçma olmuş.
peki o zaman bana hızınıza ve metinlerin hepsine göre ne kadar zamanda biter söylermisiniz. ona göre oyun oynayacağım . mesela çok uzun zaman sonra derseniz ben oyunu oynayacağım ama kısa derseniz ilk bu oyunu oynayacağım
ByLunaci
Oyunu oynamanı tavsiye ederim bitince tekrar oynarsın. Bir oyunu bir defa oynayınca tadı çıkmıyor.
tokul43
Oyunu oynamanı tavsiye ederim bitince tekrar oynarsın. Bir oyunu bir defa oynayınca tadı çıkmıyor.
tmmda sen soruya cevap ver :D oyun uzun bide ondan başka oyunlarıda oynıcam mesela tüm ac serisini
Mert21
Hocam şu yüzdelikten biraz oynayın da heyecana girelim yahu :)
ByLunaci
Hocam oraya takılmayın en son güncelliyoruz orayı :D
tokul43
Hocam oraya takılmayın en son güncelliyoruz orayı :D
ne zaman biter tahmini .Lütfen doğru bir tarih söyleyin :)
Mert21
Üstad hızlandırın şunu gözünüzü seveyim bağış yapalım bişeyler yapalım desteğimiz olsun hızlanması için :)
ByLunaci
Üstad hızlandırın şunu gözünüzü seveyim bağış yapalım bişeyler yapalım desteğimiz olsun hızlanması için :)
Elimizden geldiğince vakit ayırıp çeviri işlemlerini aralıksız yapıyoruz, teşekkürler ilginiz için bağış vb gibi bir şeye gerek yok tamamen gönüllü olarak kar amacı gütmeden yapıyoruz ;)
cakalss
kolaysa kendın yap ipne
gta 5 kadar metin var oyunda.
cakalss
kolaysa kendın yap ipne
gta 5 kadar metin var oyunda.