Mert21
Üstad hızlandırın şunu gözünüzü seveyim bağış yapalım bişeyler yapalım desteğimiz olsun hızlanması için :)
Elimizden geldiğince vakit ayırıp çeviri işlemlerini aralıksız yapıyoruz, teşekkürler ilginiz için bağış vb gibi bir şeye gerek yok tamamen gönüllü olarak kar amacı gütmeden yapıyoruz ;)
Allah razı olsun çok teşekkür ederiz. Hadi bakalım bekliyoruz Allah yardımcınız olsun
cakalss
kolaysa kendın yap ipne
gta 5 kadar metin var oyunda.
cakalss
kolaysa kendın yap ipne
gta 5 kadar metin var oyunda.
YigitHan34
Admin Ekibinizde yer almayı çok isterim. Elimden geldiği kadar çeviri yapabilirim günlük. İngilizce bilgim yeterli
tokul43
abi lütfen hızlı olun ya bak adam takıma katılayım diyo adama cevap yok
ByLunaci
2 Haftalık final sürecindeyim, 1 haftayı yeni atlatıp bir göz attım sadece en son dün bir arkadaşımız daha çevirmiş şuan durum ne analiz etmeden bir şey diyemem. Şuan finallerim birinci planda benim için.
cakalss
kolaysa kendın yap ıpnegey
tokul43
kolaysa kendın yap ıpnegey
kardeş saçma sapan konuşma sanane ya bi sus veletmisin ipne diyip duruoyn olmasını istiyorum kolaymı dedim git anneni em
liderler33
Şu hayatta taktir ettiğim ender gruplardan birisiniz. Hatır için gönül kazanmak için bu kadar emek ediyorsunuz. size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Keşke ingilizce seviyem yüksek olsaydı ve sizin için çalışabilseydim ama malesef . Tekrardan Kolay gelsin iyi çalışmalar
cakalss
Şu hayatta taktir ettiğim ender gruplardan birisiniz. Hatır için gönül kazanmak için bu kadar emek ediyorsunuz. size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Keşke ingilizce seviyem yüksek olsaydı ve sizin için çalışabilseydim ama malesef . Tekrardan Kolay gelsin iyi çalışmalar
yağ cekme nan ıpne
ByLunaci
cakalss Üslübündan dolayı 1 hafta uzaklaştırıldı.
kusursuzakinci
Hocam aylardır bekliyorum artık dayanamayacağım. Oyunu çok özledim oynamak istiyorum ama senaryoyu anlamadan da oynamak pek içimden gelmiyor. %29'luk bir kısımda az sayılmaz, elinize sağlık. Türkçe Yama'nın olduğu kadarını paylaşır mısın? En azından bi yarısını falan bitireyim diyorum oyunu.
tokul43
Hocam aylardır bekliyorum artık dayanamayacağım. Oyunu çok özledim oynamak istiyorum ama senaryoyu anlamadan da oynamak pek içimden gelmiyor. %29'luk bir kısımda az sayılmaz, elinize sağlık. Türkçe Yama'nın olduğu kadarını paylaşır mısın? En azından bi yarısını falan bitireyim diyorum oyunu.
AYNN abi okadar kısım az sayılmaz ve siz sonuçta test için oynayabiliyorsunuz. O kadarlık kısmını(%29) yayınlasanız oyunun çeyreğini bitiririz. Lütfen bunu dikkate alın ben satın dahi alabilirim
kusursuzakinci
@Lunaci bi bakıver.
ByLunaci
Malesef öyle bir şey yapma şansım yok.
Salamannder
ÜSTAT valla beklemekten cigerimiz soldu valla işiniz zor ama Allahın adını verdim bari şu yüzdeyi düzeltin hala mı 29 sırf yorum yazmak için üye oldum hep destek tam destek :D
ByLunaci
Tamamen bitmeden paylaşılmayacak test kontrol vb durumlar var programlanması var şuan sadece test ekibi çevrildiği kadar oynayıp test ediyor.
Önceki yorumlarda da belirttim final haftasındayım ve en zor derslerin sınavları kaldı o yüzden ancak 5 - 10 dk bakıyorum çeviri dosyası ise her gün güncelleniyor ve çevirileri yavaşta olsa çevriliyor, final haftasını atlattıktan sonra bende daha çok çevirmeye başlayacağım o zaman o barı tekrar güncellerim.
trex
2 aydır takip ediyorum %29 hiçmi ilerlemez abicim bu sen tek başınamı çevirmeye çalışıyorsun bunu ?
artık dayanamıyoruz hikayeyi anlamadan oynamak istemiyorum neyse parası verelım bitsin artık herkes 20-30 tl destek atsın olmazmı ?
gentleman
Sabırsızlıkla Bekliyorum
tokul43
HARİKA! %35 olmuş umarım yaz tatiline kadar olur