Mert21
HARİKA! %35 olmuş umarım yaz tatiline kadar olur
Ne yaz tatili yav manyak mısın sen daha 6 7 ay var o dediğine. İnşallah bi kaç güne çıkar
tokul43
HARİKA! %35 olmuş umarım yaz tatiline kadar olur
Ne yaz tatili yav manyak mısın sen daha 6 7 ay var o dediğine. İnşallah bi kaç güne çıkar
kardeşim en az 3 aya biter hızlansa bile ne manyakmısın yaza kadar sürebilir bile yavaş yapıyolar biraz meşgullükten yarıyıl tatiline kadar olursa ne mutlu
Mert21
Proje durduruldu mu ?
ByLunaci
Proje durduruldu mu ?
Hayır devam etmekte.
cemo03
Gelsin Artık Ya. Biliyorum Cok Zor Ceviri Ama Hızlı Olun... Emeklerinizin Karsılıgını Verecez Merat Etmeyin. En Kısa Sürede bEKLİYORUZ kARDESLERİM Kolay Gelsin. İyi Çalısmalar
cakalss
Proje durduruldu mu ?
Hayır devam etmekte.
hadi be aq ne yavaşsınız :)
Mert21
Tam 5 aydır bekliyoruz . Oyunu aldım 5 aydır hiç açmadım bile. 5 ay da %35 Size YAKIŞMADI
ByLunaci
Tam 5 aydır bekliyoruz . Oyunu aldım 5 aydır hiç açmadım bile. 5 ay da %35 Size YAKIŞMADI
Hocam emin olun defalarca söyledim o bara takılmayın diye, olmadı başka çeviri ekipleriyle ortaklıkta düşünmeye başladım dahada hızlandırmak için.
ByLunaci
Yeni görüntüler
yrydr13
Yeni görüntüler
Hocam elinize, kolunuza; emeğinize sağlık. Son durum %38 mi? Ve bu son paylaştığınız görsellerde hiç senaryo çevirisi yok gibiydi. Onun sebebi nedir?
tokul43
Yeni görüntüler
umarım ordaki ingilizce oan resimlerde yapılır
tokul43
Hocam emin olun defalarca söyledim o bara takılmayın diye, olmadı başka çeviri ekipleriyle ortaklıkta düşünmeye başladım dahada hızlandırmak için.
İlk mesaja editle bence adminim. Gelen giden sürekli sorar. %85 bitti haberini duydum. :P :D :D :D
Ciddimi?
ByLunaci
Yok %85 bitti muhabbeti doğru değil. Daha testi var vb si var elimizden gelen son hızla yapıyoruz.
yrydr13
Hocam son durum nedir, var mı bir gelişme? Konuyu aktif göremeyince sorayım dedim.
ByLunaci
Hocam son durum nedir, var mı bir gelişme? Konuyu aktif göremeyince sorayım dedim.
Çeviriler devam ediyor hocam içiniz rahat olsun, sitede oluşan bazı sorunlar var onları gidereceğim. Ve discord sunucusunda da her zaman aktifim oradan birebir sorabilirsiniz de https://discord.gg/usa2cBm
Mert21
Çeviriler devam ediyor hocam içiniz rahat olsun, sitede oluşan bazı sorunlar var onları gidereceğim. Ve discord sunucusunda da her zaman aktifim oradan birebir sorabilirsiniz de https://discord.gg/usa2cBm
Site derken yama ile ilgili mi ?
ByLunaci
Yok yama ile ilgili değil, siteye yüklediğim resimler açılmıyor nedense o sorunu çözmem lazım çünkü oyundan attığım Türkçe altyazalı görseller siteye yüklüydü.
Mert21
Yok yama ile ilgili değil, siteye yüklediğim resimler açılmıyor nedense o sorunu çözmem lazım çünkü oyundan attığım Türkçe altyazalı görseller siteye yüklüydü.
Anladım kolay gelsin. Bu arada çeviri ekibi için yeni kişiler bulacam demiştiniz , buldunuz mu ?
RedSkull
HOCAM OYUNU OYNARKEN SÖZLÜKTEN BAKIP ÇEVİRSEYDİK DAHA HIZLI BİTERDİ :D İNŞ EN YAKIN ZAMANDA BİTİRİRSİNİZ İYİ ÇALIŞMALAR :)
ByLunaci
HOCAM OYUNU OYNARKEN SÖZLÜKTEN BAKIP ÇEVİRSEYDİK DAHA HIZLI BİTERDİ :D İNŞ EN YAKIN ZAMANDA BİTİRİRSİNİZ İYİ ÇALIŞMALAR :)
Dostum emin ol ki oyunla eş zamanlı çeviriyoruz bazı hatalar yapıp düzeltip tekrardan devam ediyoruz, daha önce hiç bir şekilde Türkçe yama hazırlamadık, ekibimizde zamanında çeviri ekiplerinde yer almış kişilerde var bazıları da daha ilk çevirisini bizimle tecrübe ediyor. Ekibimiz de deneyimli kişilere her zaman kapımız açık yeni çevirmenler de bulabilirsek daha da hızlanır. Bazı çevirmenler le iletişime geçtiğimde oyunun çöp olduğunu değmeyeceğini söylediler. Ben Mafia 3'ü hiç oynamadım 2 - 3 videosunu izledikten sonra oyun bana göre çöptü ama yinede Mafia serisinin bir parçası o yüzden çeviriyoruz. Şu anki mevcut ekibi de zorla çevirileri hızlandırın vb diyemem ki. Bir kaç yerde bu yorumu görmek üzüyor ama emin olun çeviriyi çıkartacağız. Diğer oyunların çeviri çalışmalarına bakın ne kadar sürmüş. 7/24 çeviri imkanımız da yok işten / okuldan gelip geceleri birkaç saat çeviri yapıyoruz ve zor bize çevirmenler bularak yardımcı olabilirsiniz. Veya her türlü önerinize de açığım hızlandırmak için ne yapmalalıyız fikirlerinizi bekliyoruz.