king22j
Dostum ne zamana çıkar bu yaza biter mi?
king22j
Dostum ne zamana çıkar yaza biter mi? Bazı çeviri siteleri oyunun çevirisi bittikten sonra bağış barı açıp belirli para ulaştıktan sonra yayınlıyorlardı bağışla istemiyorsun ama artık biran önce çıkmalı çeviriciler para istiyorsa bu yöntemi kullanmalısın bence.
MLHSNN
Hocam uzun zamandır yamayı takip ediyorum ama hala bir ilerleme yok ne zamana kadar biter acaba? Teşekkürler...
ByLunaci
Hocam uzun zamandır yamayı takip ediyorum ama hala bir ilerleme yok ne zamana kadar biter acaba? Teşekkürler...
İlerleme var aslında ne zamandan beri takip ediyorsunuz ? Ve bilin ki elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
MLHSNN
İlerleme var aslında ne zamandan beri takip ediyorsunuz ? Ve bilin ki elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
En son %35 olduğu zamanları hatırlıyorum hatta bir ara sizin youtube kanalınızdan sahte yama çıkartan bir kişinin yalanını ortaya çıkarttığınız videoyu izlemiştim o zamandan beri takipteyim. Ne zamana kadar biter ben gerçekten merak ediyorum
ByLunaci
@MLHSNN Şöyle bir durum var ki çeviriyi isten çok ama yeterli aktif çevirmeni bir türlü yakalayamıyoruz. Başka yama yapan kişilerle iletişime geçtim fakat geri dönüşte olmadı.
Şöyle ki ben ekip toplayıp çevirmenleri bulup tamam başlayıp duyurabiliriz dedim ve duyurduk , daha sonradan ekipteki üyeler pasifleşti ve cevaplar gelmemeye başlandı ve yeni çevirmenler kazanacağımıza çevirmen kaybetmeye başladık.
MLHSNN
@MLHSNN Şöyle bir durum var ki çeviriyi isten çok ama yeterli aktif çevirmeni bir türlü yakalayamıyoruz. Başka yama yapan kişilerle iletişime geçtim fakat geri dönüşte olmadı.
Şöyle ki ben ekip toplayıp çevirmenleri bulup tamam başlayıp duyurabiliriz dedim ve duyurduk , daha sonradan ekipteki üyeler pasifleşti ve cevaplar gelmemeye başlandı ve yeni çevirmenler kazanacağımıza çevirmen kaybetmeye başladık.
Hadi ya! Sizde haklısınız elinizden gelen bir şey de yok. Şu an kaç kişilik ekibiniz var acaba?
stark_28
Merhaba Kolay Gelsin :)
Yamanın çıkıcağı günü herkes gibi bende merakla bekliyorum. Farklı forum siteleri ve buraya baktığımda uzun süren bir çalışma olduğunun farkına varıyorum, emek gerektiren aynı şekilde sabır gerektiren bir çalışma içerisindesiniz. Sabırsızlıkla beklediğimiz yamanın çıkış tarihine tahminen bir süre verebilir misiniz ? Yani inanıyorum ki kendi çeviri grubunuzun içinde ya işte 2 aya biter gibisinden kendi aranızda muhabbet ediyorsunuzdur bizimlede paylaşın o muhabbetinizi.. Tekrardan kolay gelsin.
Lestatdelion
Sabırsızlıkla bekliyorum. Emeğiniz için teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Sayenizde türkçe oyun keyfi yaşıyoruz.
toprak_88
Kolay gelsin, zor iş cidden emeğinize sağlık ama tgyama' dan yardım isteseniz; 1 haftada Cod:AW 'in yamasını yaptı adamlar. Ya da başka bir gruptan.
ByLunaci
Usta sizi kırmak istemem fakat şimdiki çeviriciler hep ücretli takılıyorlar. Patreon çıktığından beri hepsi ücretli. Zaten çoğu grup bu yüzden dağıldı. Dağılmayanlarda saçma sapan oyunlar çeviriyorlar. (oynamayacağım ve çoğu kişinin almayacağı) Tabii mafia 3 ü bunun dışında tutarım. Mafia 3 sadece yan görev dolu bir oyun. Milletin sıkıntı yaratması bundan diye düşünüyorum. Yoksa oyunu bayadır oynadım fazla sıkmadı zaten. 980ti de kasmadan oynuyorum. Bol bol mekan basıyoruz. Şahsen discord da canlı olarak yamanın yapıldığını görmek isterim. İnanmadığımdan değil. Nasıl bir çalışma yapılıyor sorunlar neler falan görmek için. Çünkü No mans sky oyunun eski türkçe yamasını uyarlamıştım. Dosyayı açması düzenlemesi (özellikle düzenlemesi) sonra tekrar arşivlemesi tam bir problemdi çok karmaşık. Acaba tüm oyunlarda mı böyle. Mesela GTA V de böyleydi. Zor be dostlar. Bu deneyimi yaşamayan bilemez zaten. Üstüne gitmemek gerek. Saatler boyu aynı ekrana bakmak çok zor, yoruyor. Hatta ben o gün akşama öyle bir yorulmuşum ki 14 saat uyumuştum. Şimdi yapasım da gelmiyor. :)
Hocam eğer discorddaysanız bana bir ara kullanıcı adını atın canlı canlı göstereyim hatta siz de çevirebilirsiniz, evet artık yamalar ücretli çıkıyor ama biz ne olursa olsun ücretsiz çıkartacağız gönüllü olarak yeter ki ekipte sadık ve aktif kişilere ihtiyaç var, bu ilk başta böyle değildi şimdi gelen 1 hafta çevirip kaçıyor kimisi Mafia 3 oyun muymuş diyor çevirmiyor bizim sıkıntımız sürekli değişen ekip şuan lk başta bu böyle değildi.
ByLunaci
Kolay gelsin, zor iş cidden emeğinize sağlık ama tgyama' dan yardım isteseniz; 1 haftada Cod:AW 'in yamasını yaptı adamlar. Ya da başka bir gruptan.
Daha önce de iletişime geçtim ama tam bir cevap alamadım o konuda eğer hangi çeviri grubu olursa olsun mail adresim açık düzenli olarak mailleri okuyorum ve elimden geldiğimce cevaplıyorum.
Bombacı
Selamun Aleyküm Lunacı Hacı
Son durum nedir?
Bir ilerleme var mı?
Bombacı
Son durum nedir?
Yamada ilerleme var mı?
stark_28
hala %49 be admin 1 ay oldu küçük küçük dokunsan sen tek başına bitirirdin
Bombacı
Bu yama korsan oyunda çalışır mı??
ByLunaci
Bu yama korsan oyunda çalışır mı??
Evet çalışıyor
Lestatdelion
Merhaba yama için öncelikle çok teşekkürler. Oyunu kurdum ve yamanın çıkmasını bekliyorum, Kesin çıkacak mı? İlerleme ne hızda gidiyor? Geç çıkacak ya da hiç çıkmayacaksa başka bir oyuna başlayacağım ya da ingilizce anladığım kadarıyla oynayacağım.
Kreindreh
Türkçe yamada DLC'ler de çeviriye dahil olucakmı yorumlarda göremedim :)
ByLunaci
Evet tüm dlcler dahil