king22j
Gonullu olarak mi yapmak istemiyorlar yoksa ugrasmak mi istemiyolar?
ByLunaci
Gonullu olarak mi yapmak istemiyorlar yoksa ugrasmak mi istemiyolar?
Uğraşmak istemiyorlar diyelim.
Mert21
Hayır iptal etmeyeceğiz, son kişiye kadar çevirmeye devam edeceğiz ama buda çok uzun sürmesi demek, diğer çeviri gruplarıyla olsun farklı sitelerde / forumlarda olsun her yerden duyuru yaptım ama gelen yok. Ortaklık çalışma konusunda da bir kaç gruba yazdım olumsuz cevap geldi. Ben elimden geleni yaptım, ama çevirmen bulmak eskisi kadar kolay değil.
Biliyorum sen karşısın ama onlar Ücretli yapsınlar para verelim emekleri boşa gitmesin yani gerçekten üzücü bi durum aylardır oyuna başlamadık Allah yardımcın olsun admin ne diyelim inşallah tez zamanda başlanır
ByLunaci
Hayır iptal etmeyeceğiz, son kişiye kadar çevirmeye devam edeceğiz ama buda çok uzun sürmesi demek, diğer çeviri gruplarıyla olsun farklı sitelerde / forumlarda olsun her yerden duyuru yaptım ama gelen yok. Ortaklık çalışma konusunda da bir kaç gruba yazdım olumsuz cevap geldi. Ben elimden geleni yaptım, ama çevirmen bulmak eskisi kadar kolay değil.
Biliyorum sen karşısın ama onlar Ücretli yapsınlar para verelim emekleri boşa gitmesin yani gerçekten üzücü bi durum aylardır oyuna başlamadık Allah yardımcın olsun admin ne diyelim inşallah tez zamanda başlanır
Dostum dediğini yaptık diyelim, bağış barı vb açtık, o kadar bağış aldıktan sonra adamların nasıl devam edebileceğinin garantisini verelim ? Bilindik çeviri gruplarıyla olsa tamam da, bizim bulduğumuz elaman diyelim bağıştan payını verdik elaman yok oldu bunun hesabını ben sizlere nasıl veririm ? Bilindik bir çeviri grubuyla olabilir anca o dediğin donate sistemi, en azından garanti olur.
king22j
Kesinlikle katiliyorum yani hem o kadar uzun yazilari ceviriyorsunuz emegin karsiligi olmali.
Mert21
Dostum dediğini yaptık diyelim, bağış barı vb açtık, o kadar bağış aldıktan sonra adamların nasıl devam edebileceğinin garantisini verelim ? Bilindik çeviri gruplarıyla olsa tamam da, bizim bulduğumuz elaman diyelim bağıştan payını verdik elaman yok oldu bunun hesabını ben sizlere nasıl veririm ? Bilindik bir çeviri grubuyla olabilir anca o dediğin donate sistemi, en azından garanti olur.
Yok tabi ki de olursa senin güvendiğin kişilerle olur yoksa diğer türlü haklısın olmaz. Neyse hayırlısı olsun artık
ByLunaci
Dün aramıza ASELSAN'da çalışan değerli bir üyemiz gruba dahil oldu yavaş yavaş toplarlanıyoruz gibi.
Tüm forumlarda youtubede ve bazı sosyal sayfalardan duyurular yaptım daha gelenler olur diye bekliyorum.
yrydr13
Haftalar sonra güzel haber... Umarız bir an önce daha da katılım olur da hızlı bir şekilde ilerler yama çalışması. Her ne olursa olsun emeğin ödenmez admin.
mex192
aylardır %44 tahmini ne zaman biter
cuneyt236
http://www.mafiaturk.org/images/trmafia3.png
MAFİA 3 TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI
44
Ekibe başvuracak kişilerin iyi derece ingilizce bilmesi gerekmektedir, buna ek olarak discord kullanımı zorunludur. Türkçe yama çalımamıza katılıp bizi yarı yolda bırakmayacak, maddiyata önem vermeyen gönüllü çevirmen arkadaşlara ihtiyacımız vardır.
Daha önce çevirme çalışmalarında bulunmuş olanlar veya iyi derecede ingilizce bilgisi olması yeterlidir.
İletişim:
Discord: discord.me/mafiaturk
Mail: lunaci@mafiaturk.org
Veya sitenin en altındaki sol taraftan iletişim bağlantısına tıklayarak benimle iletişime geçebilirler.
kardeşim oyun çıkalı kaç ay oldu hala bitmedi çeviri oynayamıyoruz
ByLunaci
kardeşim oyun çıkalı kaç ay oldu hala bitmedi çeviri oynayamıyoruz
Oyun çıktıktan sonra başlamadık çalışmaya tool programını bekledik, ayrıca dc sunucumuza da gelerek anında cevap alabilirsiniz aklınızda ki tüm soruları da cevaplarım.
tokul43
Nette vs. hep merak ettirici spoiler videolar vs. görüyorum. Şu yama bi olsa. Efsane olacak ya. Allah işinizi rast getirsin
king22j
Suan ekibiniz kac kisi?
ByLunaci
Suan ekibiniz kac kisi?
3 çevirmen, 1 Tester 1, İmla düzeltmeni 1 Tane danışman olmak üzere 6 Kişi
DC'de şuan Proje Geliştirici olarak gördüğünüz kişiler ekipten kişiler.
Mert21
Admin son durum nedir ?
ByLunaci
Başka bir ekip yapmış onu paylaşacağım sizlerle.
ByLunaci
Büyük ihtimal tekrardan clickbait :D Ortada arşiv ve şifresi var fakat hangi programla açarsam açayım hata veriyor.
Mert21
Admin bi söz verdin ne yapıp edip bitirecem sunacam dedim. Zaman geçiyor yaz gelmeden yayınla da oynayalım artık
ByLunaci
Admin bi söz verdin ne yapıp edip bitirecem sunacam dedim. Zaman geçiyor yaz gelmeden yayınla da oynayalım artık
Buyrun gelin discorda perm vereyim direk oradan canlı olarak görürsünüz durumu ?
Mert21
Buyrun gelin discorda perm vereyim direk oradan canlı olarak görürsünüz durumu ?
Olur discordan açtım sizin gruba geldim