ByLunaci
Her gün girip bakıyorum bi üye olayım dedim hocam :) umarım kısa zamanda yamaya kavuşuruz
Hocam emin olun herkesten çok bende istiyorum, iletişime geçeceğim tekrardan bazı oyun çeviri yapan ekiplerle şu sıralar durakladık. Yeterli çevirmen yok ve ekibimizde azalmalar oldu teşekkürler olumlu yorumunuz için.
JoeBaba
%50 si dolduğunda çevirdiğiniz kadarını veresebilirmisiniz ?
ByLunaci
%50 si dolduğunda çevirdiğiniz kadarını veresebilirmisiniz ?
Bu durum malesef söz konusu olmaz. Çünkü oyunun text dosyaları karışık yani %50 lik çeviri olsa bile oyunun yarısına kadar Türkçe oynayamazsın şöyle ufak bir örnek vereyim, oyunun başında geçen diyaloglar ayar menüleri vb ler, oyunun en sonunda yer almakta.
Mert21
Admin bey Merhaba, Buladildiniz mi çeviri ekibi ? Ne durumda çeviri gelişme var mı ?
Bu arada bu forumun yaş ortalaması kaç bilmiyorum 15-17 gibi duruyor ama benim yaşım 26 bilginiz olsun , söylemek istedim
ByLunaci
Admin bey Merhaba, Buladildiniz mi çeviri ekibi ? Ne durumda çeviri gelişme var mı ?
Bu arada bu forumun yaş ortalaması kaç bilmiyorum 15-17 gibi duruyor ama benim yaşım 26 bilginiz olsun , söylemek istedim
Merhabalar, forumun yaş ortalaması önemli değil önemli olan akıl yaşıdır. Oyunçeviri ile görüştüm. fakat başka proje üzerinde çalıştıkları için yanaşmadılar, TG Yama'da yeni Titanfall 2 çevirisini bitirdikleri için biraz ara verdiler. Bende toplayabildiğim kadarını topluyorum. Eğer İngilizce dil bilginiz iyiyse sizi de ekipte görmekten mutluluk duyarım :) Hem çeviriyi yakından takip etmiş olursunuz, iyi günler iyi forumlar.
cakalss
Merhabalar, forumun yaş ortalaması önemli değil önemli olan akıl yaşıdır. Oyunçeviri ile görüştüm. fakat başka proje üzerinde çalıştıkları için yanaşmadılar, TG Yama'da yeni Titanfall 2 çevirisini bitirdikleri için biraz ara verdiler. Bende toplayabildiğim kadarını topluyorum. Eğer İngilizce dil bilginiz iyiyse sizi de ekipte görmekten mutluluk duyarım :) Hem çeviriyi yakından takip etmiş olursunuz, iyi günler iyi forumlar.
hadi la kekolar biz hızlanın bıtırın şu yamayı loo
erolie01
İyi günler kolay gelsin.Oyunu almayı dusunuyordum yama yok diye almıyorum ne zamandır bakıyorumda bir ilerleme var mı
ByLunaci
İyi günler kolay gelsin.Oyunu almayı dusunuyordum yama yok diye almıyorum ne zamandır bakıyorumda bir ilerleme var mı
Mevcut ekibimiz dağıldığı için tekrardan toplamaya çalışıyorum fakat ekip bulamıyorum, oyunu Türkçe yama için alacaksanız almayın çıktıktan sonra alırsınız hem daha da ucuzlar fiyatı.
JoeBaba
Şu an indirim var şimdi almanızı öneririm
Mert21
Admin Bey,
Şöyle bir önerim var. OyunÇeviri grubu daha önce meşgul oldukları bir oyunu bitirdiler istersen onlarla bir daha konuş
ByLunaci
Admin Bey,
Şöyle bir önerim var. OyunÇeviri grubu daha önce meşgul oldukları bir oyunu bitirdiler istersen onlarla bir daha konuş
Zaten 1,5 hafta önce yazdım tekrar yazmaya ne lüzüm var ?
cakalss
Admin Bey,
Zaten 1,5 hafta önce yazdım tekrar yazmaya ne lüzüm var ?
ne oldu balon gıbı patladınız ıpneler
king22j
Yüzdelik kısımdan daha fazla ilerleme oldu mu?
ByLunaci
Yüzdelik kısımdan daha fazla ilerleme oldu mu?
Çeviri yapabildiğimiz kadar yapıyoruz, ama şimdilik yüzdeye çevirmek doğru olmaz.
Ve bugün Türkçe yama çalışması için açtığımız konuya gelen cevap.
Mafia III para için aceleye getirilmiş bug ve eksiklerle dolu kalitesiz bir oyun MetaCritic puanı 3.5. Bu oyuna Türkçe Yama yapılması Türkçe'ye hakarettir şahsen. Ve bu oyuna emek harcayan adam ne oyundan anlıyordur ne de sanattan.
king22j
Evet oyun kotu ama mafia 1-2 yi oynayip 3.oyunu oynamak isteyen cok kullanici var peki birakicak misiniz?
ByLunaci
Evet oyun kotu ama mafia 1-2 yi oynayip 3.oyunu oynamak isteyen cok kullanici var peki birakicak misiniz?
Bir süre daha çevirecek, çevirmenler arayacağız.
erolie01
gg wp
ByLunaci
gg wp
Daha değil ;)
Mert21
Bi süre daha çevirmen arayacaz derken eğer bulamazsanız projeyi iptal mi edeceksiniz yoksa
ByLunaci
Hayır iptal etmeyeceğiz, son kişiye kadar çevirmeye devam edeceğiz ama buda çok uzun sürmesi demek, diğer çeviri gruplarıyla olsun farklı sitelerde / forumlarda olsun her yerden duyuru yaptım ama gelen yok. Ortaklık çalışma konusunda da bir kaç gruba yazdım olumsuz cevap geldi. Ben elimden geleni yaptım, ama çevirmen bulmak eskisi kadar kolay değil.